Contact

  Suntem deschiși să intram in contact cu orice cerere de printare obiecte personalizate și ne bucurăm să primim feedback-ul tău!

  Parerea clientilor PRO Personalizam Rapid este foarte importanta pentru noi, deoarece ne dorim sa imbunatatim si sa aducem un plus pe piata de printare din Romania. Viziteaza-ne si pagina de Google, PRO Personalizam Rapid, unde ne poti lasa recenzii sau evaluari in baza interactiunii dintre noi.

  Centrul nostru de printare dispune de aparatura profesionala pentru realizarea oricarui tip de comanda printabila: culoare, diversitate de marimi si obiecte.

  Iti reamintim ca poti plasa comenzi online pentru orice tip de produs personalizat in timp rapid, si cu livrare rapida la nivel national.

  Consultantii PRO Personalizam Rapid asteapta cu nerabdare sa intre cu tine in contact, si sa te ajute, prin a pune in practica ideea ta de cadou personalizat. Producem obiecte personalizate, tricouri personalizate, cani personalizate pentru firme(companii), cu un numar mare de angajati. Spune-ne ideea ta de design graphic prin formularul de contact.

  Completează formularul din partea stanga cu ideea ta de personalizare și îți vom răspunde rapid. Ne găsești și la numărul de telefon 0767.540.540 sau direct pe e-mail la adresa contact@personalizamrapidorice.ro

  Ne poti gasi si pe retelele de socializare Facebook sau Instagram. Adresa noastra de contact este Aleea Cetatuia, nr.1, camera 1, bloc M21, scara 7, Etaj 3, ap.408